Om os

Brolægger Pedersen er tredje generation inden for brolæggerfaget.

Den daglige drift varetages af mig, Michael Steen Pedersen, i tæt samarbejde med min far, Brolæggermester John Pedersen, der har været udlært brolægger i rundt regnet 40 år.

Jeg selv er oplært i fagets dyder af min far, og der er således p.t. over 40 års erfaring samlet i firmaet, som der kan trækkes på.

Vi udfører alt indenfor belægningsarbejde i bl.a. Holmegårdssten/Herregårdssten, fliser, granit(eks. vis Chaussé-sten, "Rådhusbrolægning" osv.), mure, kummer, trapper i granit eller betonsten og lignende.

Klargøring hvad angår udgravning, optagning af gamle fliser, bortkørsel af materialer, grusudlægning, tilpasning/udskiftning af brønde og lignende klarer vi selvfølgelig også.

Etablering af dræn, afløb med faskiner eller tilslutning til eksisterende brønde udfører vi også.

Vi har desuden egen minigraver, som vi bruger en hel del i vores eget arbejde, og i udførelse af forskellige graveopgaver for andre, blandt andet elektrikere og anlægsgartnere i forbindelse med eksempelvis haveanlæg.

Udgravning og støbning af tilbygninger eller eksempelvis carporte har vi også erfaring med.


Strækker projektet sig ud over vores eget kerneområde, har vi tæt samarbejde inden for stort set alle fagområder, som vi kan trække på, og dermed hurtigt finde en løsning enten vi eller andre kan udføre for dig.

Hvad enten det drejer sig om nyanlæg, renovering eller udskiftning er vi friske på at tage fat.

Kontakt os for uforpligtende tilbud tilpasset netop dit behov.Michael Steen Pedersen - 20784377

John Pedersen - 40306164

3400 Hillerød